BFO inviterer både medlemmer og andre til digitalt medlemsmøte

Er du nysgjerrig på planer og aktiviteter i Brannfaglig fellesorganisasjon for 2022? Vil du selv komme med innspill og forslag, eller har synspunkter om aktiviteter du ønsker fra organisasjonen det kommende året? BFO inviterer både medlemmer og de som ikke er det til et digitalt medlemsmøte 11. januar.

Publisert Sist oppdatert
Styreleder i BFO vil dra deltagerne gjennom møtet.
Styreleder i BFO vil dra deltagerne gjennom møtet.

11. januar kl. 09.00-10.00, ønsker BFO (Brannfaglig fellesorganisasjon) velkommen til digitalt medlemsmøte. Møtet vil foregå på Teams og her blir planer og aktiviteter for 2022 presentert.

Les mer og meld deg på her!

Møtet er helt gratis men påmelding er nødvendig. Møtet er også åpent for de som ikke er medlemmer men som har interesse av bransjen og aktivitetene som BFO kan tilby.

Styreleder i Brannfaglig Fellesorganisasjon, Hugo Haug, presenterer planene for møter, kurs og konferanser i 2022. Styret ønsker velkommen både forslag, innspill og synspunkter fra medlemmene om aktiviteter for det kommende året.

Programmet ser slik ut:

Kl. 08.45: Teams-møtet er åpent – Vi kommer oss på nett.

Kl. 09.00: Møtestart – Velkommen Styreleder i BFO, Hugo Haug, presenterer planene for møter, kurs og konferanser i 2022. På agendaen er også forslag, innspill og synspunkter fra organisasjonens medlemmer, men også fra andre som ikke er medlemmer.

Kl. 10.00: Slutt

Du kan melde deg på helt frem til møtestart. Ved spørsmål ta kontakt med: kundeservice@qualitynorway.no.

Powered by Labrador CMS