Brennaktuelt legger til rette for debatt og engasjement i bransjen

Endelig har Brennaktuelt fått sitt etterlengtede kommentarfelt. Under hver artikkel finner du en liten tekstboks der du har mulighet til å kommentere artikler, eller kaste deg ut i debatten om du brenner for en sak. Vi ønsker alle innspill og meninger velkommen, men husk å fokusere på sak og ikke person! Brennaktuelt ønsker å være en kanal for konstruktiv meningsutveksling, og et sted der erfaringer kan deles. På forhånd takk for at alle dere fine lesere viser respekt for sak, og for hverandre.

Publisert

Brennaktuelt.no ønsker å legge til rette for diskusjon, meningsutveksling og debatt hos sine lesere. Her skal det være plass til alle i bransjen og andre som er opptatt av brann- og sikkerhet.

Vi i Brennaktuelt er glade for at du engasjerer deg og kommenterer på stoffet vi publiserer. Samtidig ber vi om at alle som bruker kommentarfeltene våre utviser god folkeskikk og avstår fra personangrep og sjikane. Innlegg som bryter våre debattregler vil bli slettet.

Innlegg og kommentarer er åpent tilgjengelig for alle nederst i artiklene, men deltagelse med innlegg og kommentarer krever registrering av en profil med fullt navn.

Brennaktuelt forhåndsmodererer ikke brukernes kommentarer så vi ber derfor om at alle bidrar til et godt debattklima, gjerne med friske, men saklige innlegg og/eller kommentarer.

Vi vil minne om at du har et personlig ansvar for innholdet du publiserer, slik at vi oppfordrer alle våre lesere til å tenke seg om før man trykker på "publiseringsknappen", og huske at mange leser det du skriver.

Da er det bare å ta tastaturet fatt og taste i vei - vi ønsker alt av engasjement velkommen!

Her finner du debattreglene våre:

https://www.brennaktuelt.no/debattregler/111368

Powered by Labrador CMS