Kurs: Slokkeanlegg – fra idé til installert anlegg

Brann og redningsskolen 18.10. 2023, kl. 09.00 - 15.00

Publisert Sist oppdatert

Foreleser Arnstein Fedøy:

  • Daglig leder Igneus AS, Styremedlem BFO Brann, M.Sc. Brannsikkerhet/slokkeanlegg og forfatter, Igneus AS
  • Arnstein har lang erfaring innen slokkebransjen som både daglig- og faglig leder.
  • Utdannet branningeniør fra HSH/HVL med en master med fordypning i slokkeanlegg fra 2018 og er også internasjonal forfatter med sin bok «Reliability Data on Fire Sprinkler Systems: Collection, Analysis, Presentation, and Validation.
  • Styremedlem i Brannfaglig fellesorganisasjon siden 2020.
  • Meld deg på kurset her: program og påmelding.

Brannfaglig Fellesorganisasjon (BFO) arrangerer kurset "Slokkeanlegg – fra idé til installert anlegg" onsdag 18. oktober 2023, fra kl. 09.00 til kl. 15.00. Kurset blir avholdt på Brann og Redningsskolen.

I dette kurset dykkes det mer i dybden enn online-kurset om automatiske slokkeanlegg, der prosessen fra idé, med fordeler og ulemper vektes og veien frem mot ferdig installert anlegg.

Slokkeanlegg er ikke bare sprinkler. Det er vanntåke-, skum- og gasslokkeanlegg også, og de gir forskjellige fordeler og ulemper, basert på bruk og type bygg.

I tillegg bør også driftskostnader, bærekrafthensyn og fremtidig fleksibilitet tas hensyn til i planleggingsfasen. For å få dette til, må det velges rett anlegg for rett bygg, utføres korrekt prosjektering og installasjon, og dette må følges opp med riktig ettersyn, kontroll og vedlikeholdsplan. Da må kompetanse og dokumentasjon være på plass.

Et slokkeanlegg er en kostbar investering som man håper aldri skal brukes, men som man er helt avhengig når den trengs. Blir ikke en brann slokket/kontrollert tidlig, kan kostnadene komme opp mange milliarder og liv gå tapt.

På bakgrunn av hvor viktig det er å få ut informasjon og kunnskap om dette temaet, har BFO utviklet kurset "Automatiske slokkeanlegg".

Kurset blir arrangert 18. oktober 2023.

Priser:

Pris for deltakelse: 3500,-

Pris lunsj og bevertning (obligatorisk): 600 ,-

Medlemsrabatt for medlemmer i Brannfaglig Fellesorganisasjon (BFO):

Arnstein Fedøy
Arnstein Fedøy
  • 1 tom. 5 deltakere fra samme bedrift: 25 % rabatt på kurs-/konferansepris i forhold til full pris for alle deltakere.
  • 6 tom. 10 deltakere fra samme bedrift: 30 % rabatt på kurs-/konferansepris i forhold til full pris for alle deltakere.
  • 11 deltakere eller flere fra samme bedrift: 35 % rabatt på kurs-/konferansepris i forhold til full pris for alle deltakere

Medlemsrabatten justeres i etterkant av påmeldingen.

Påmelding:

For mer informasjon se her for program og påmelding.

Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no.

Påmeldingsregler:

Påmelding er bindende, og ved å melde deg på aksepterer du avbestillingsreglene.

Påmelding helt frem til kursstart hvis ledige plasser.

Hotell bestilles og betales av den enkelte deltaker.

Avbestilling må sendes skriftlig til kundeservice@qualitynorway.no. Ved avbestilling etter påmeldingsfristens utløp faktureres 30 % av full pris. Avbestilling innen 7 dager før kursstart gir ingen refusjon.

Brannfaglig Fellesorganisasjon

Arbeider du allerede med forebyggende brannvern, eller innenfor andre fagområder innen brannsikkerhet, eller har du planer om å gjøre det?Vi tilbyr konferanser og kurs som gir deg bedre informasjon, kunnskap og kompetanse for et bedre brannvern for liv, miljø og verdier. I tillegg vil du få muligheter for å opprette og holde kontakt med likesinnede gjennom vårt store nettverk innen brannfagene.

Les mer om Brannfaglig Fellesorganisasjon her.Powered by Labrador CMS