Bærekraftig Brannsikkerhet – en del av Quality Norway-dagene 2022

Oslo Kongressenter 2. mars 2022

Publisert

Quality Norway inviterer til konferansen Bærekraftig Brannsikkerhet 2. mars 2022, fra kl. 09.00 til 16.00 på Oslo Kongressenter.

Brann er en klimautfordring og utslipp fra branner, f.eks. etter større skogbranner, øker luftforurensning i hovedsak i form av CO2 og svart karbon, men også andre avgasser fra brennbart materiale. Fokus på brannsikkerhet vil bidra positivt til å nå flere av bærekraftmålene, og denne konferansen setter fokus på tiltak og erfaringer som gjør bransjen rustet for en bærekraftig fremtid.

Målgruppen er alle med interesse for brannsikkerhet, og som ønsker å oppnå bedre brannvern for liv, miljø og verdier.

Dette er Quality Norway-dagene:

Quality Norway-dagene er et arrangement som samler fagpersoner fra BAE, industri vedlikehold og drift, samt fra det brannfaglige miljøet.

Dag 1 i konferansen er et felles arrangement, mens dag 2 er delt i tre parallelle konferanser, ett for hver av de tre bransjeforeningene. Det overordnete tema for konferansene i år vil være bærekraft.

Tirsdag 1. mars:

  • Sammen om bærekraft

Onsdag 2. mars:

Bærekraftig Brannsikkerhet

– Ønsker du kun å delta på denne konferansen – meld deg på her: https://choo.qualitynorway.no/courses/2442

Du kan melde deg på begge dager via Sammen og bærekraft-konferansen her. Deltar du på konferansene både 1. og 2. mars får du også BFO medlemsrabatt! (Registreres ved påmelding).

Temaer som vil bli belyst på konferansen vil blant annet være:

SKOG – OG LYNGBRANNER

BRANN I AVFALLS- OG GJENVINNINGSANLEGG

NYE ENERGISYSTEMER

GRØNT SKIFTE – ERFARINGER

Konferansen arrangeres på Oslo Kongressenter. Quality Norway (arrangør) ivaretar til enhver tid gjeldene smittevernregler. Skulle det vise seg at det er umulig å gjennomføre konferansen fysisk, så blir den gjennomført digitalt.

Les mer her om konferansen her: https://qualitynorway.no/kurs/baerekraftig-brannsikkerhet-en-del-av-qn-dagene/

Powered by Labrador CMS