Fra venstre Bengt Slettli, Morten Ameln, David Tran, Målfrid Nøstbakken og Maiken Larsen.
Fra venstre Bengt Slettli, Morten Ameln, David Tran, Målfrid Nøstbakken og Maiken Larsen.

Firesafe har kjøpt Total Brannsikring

Firesafe AS sier de fremover vil drifte med samme filosofi og med de samme ansatte som før etter nå å ha kjøpt det branntekniske rådgivningsselskapet Total Brannsikring AS. Selskapet sier oppkjøpet kun vil gi positive synergier for kunder og samarbeidspartnere fremover.

Publisert Sist oppdatert

5. oktober ble Total Brannsikring AS formelt kjøpt opp av Firesafe AS, og fra 2022 inngår Total Brannsikring i Firesafe Consulting.

Dagens eiere ser store positive synergier for kunder og samarbeidspartnere, når de nå blir en del av Firesafe Consulting fra neste år. "Vi blir da ankeret i nord, i et nå landsdekkende Firesafe Consulting. Da vil vi kunne gi enda bedre branntekniske tjenester til våre kunder i fremtiden. Dette har vært det aller viktigste for oss når vi har tatt valget med å overdra selskapet til en solid eier", skriver de i en pressemelding fra selskapet.

I en tid da det er vanskelig å få rekruttert branningeniører, vil Firesafe med sine over 50 brannkonsulenter bidra til en bedre kapasitet og mulighet til å påta seg enda flere prosjekter i fremtiden. "Vi kommer inn i et miljø med bred og sterk brannfaglig kompetanse, hvor vi får ta del i Firesafe Consulting sin utvikling av digitalisering og BIM prosjektering innen brannfaget. Noe som kan være utfordrende for et lite selskap å klare alene.", sier de.

Via Firesafe Consulting vil selskapet også kunne tilby kunder og samarbeidspartnere utvidede tjenester innen brannfaget, som gir nye muligheter på mange områder; prosjektering av nød- og ledesystemer, brannalarm, slokkeanlegg, elektronisk branndokumentasjon, kontroll-og vedlikeholdsfunksjoner av eksisterende bygg, samt totalavtaler for byggeiere.

"Viktigst av alt til deg som trofast kunde; VI er fortsatt her med den samme lokale kompetansen som vi har opparbeidet oss gjennom snart 30 år, og DU vil fortsatt treffe de samme personer og få de samme gode løsninger og svar som tidligere, bare enda bedre nå som vi har et større team i ryggen.", blir det lovet.

- Vi gleder oss til tiden fremover, og lover at du som kunde og samarbeidspartner fortsatt vil kunne høste av vår erfaring som de beste branntekniske rådgivere i vår landsdel, sier Bengt Slettli som er daglig leder i Total Brannsikring AS, og som nå blir den nye regionslederen for Nord-Norge i Firesafe Consulting.

- Vi ser frem til et fortsatt tillitsfullt og godt samarbeid i tiden som kommer, sier han.

God stemning! Fra venstre Bengt Slettli og Morten Ameln.
God stemning! Fra venstre Bengt Slettli og Morten Ameln.

Om Firesafe AS

Firesafe er ledende innen brannsikring i Norden med en omsetning på vel 1,0 mrd kr. og har over 800 ansatte og 25 kontorer i hele Norden. Hovedkontoret ligger på Lørenskog utenfor Oslo. De siste årene har bedriften vokst betydelig gjennom organisk vekst og oppkjøp.

- Sammen med Total Brannsikring blir vi et landsdekkende brannrådgivningsfirma og vil kunne bistå våre kunder med prosjekter over hele landet, sier administrerende direktør i Firesafe; Morten Ameln. Total Brannsikring har en god markedsposisjon i Troms og Finnmark, og vil også tilføre oss mye, særlig på oppfølgning av prosjekter i byggefasen.

- Vi har samarbeidet med Total Brannsikring i flere år og tenker at vi utfyller hverandre på en veldig god måte», avslutter Ameln.

Powered by Labrador CMS