André Emanuelsen (t.v), Stian Lysell-Olsen, Stian Jacobsen, Thomas Berg-Olsen, Simen Myhrvold og Robert Berntsen Moe (foto: Firesafe AS).
André Emanuelsen (t.v), Stian Lysell-Olsen, Stian Jacobsen, Thomas Berg-Olsen, Simen Myhrvold og Robert Berntsen Moe (foto: Firesafe AS).

Firesafe satser på røykventilasjon og branngardiner

Firesafe AS har opprettet en ny avdeling for røykventilasjon og branngardiner. Seks personer som alle har lang fartstid innenfor fagfeltet står klare til å ta oppdrag over hele landet.

Publisert Sist oppdatert

Firesafe AS startet 2020 med å opprette en ny avdeling for Røykventilasjon og branngardiner. Alle de seks nyansatte kommer fra Everlite AS som er en del av Icopal Tak AS. De har jobbet innen fagfeltet i mange år, og de håndterer alle røykventilasjonssystemer og de fleste branngardiner tilknyttet sentral. De skal dekke hele landet.

Det er kontroll og rehabiliteringer av eksisterende anlegg som vil være den nye avdeling sin primære oppgave. I tillegg skal de håndtere salg av luker mot entreprenørbransjen, og bistå med å sette dem i drift.

- Kontroll & service av røykventilasjon og branngardiner er i dagens eiendomsbransje som et stebarn å regne. Viktigheten av at røykventilasjon fungerer som tiltenkt om en brann skulle oppstå, kan i sin helhet utgjøre forskjellen på om byggets brukere klarer å benytte seg av rømningsveiene eller ikke. Å få mulighet til å jobbe med det vi mener er fagfeltets dyktigste folk, anser jeg som et stort privilegium, sier Brynjar Kværnstuen som er direktør for Kontroll & Service i Firesafe AS i en pressemelding.

Powered by Labrador CMS