Janicke Larsen, avdelingsleder i brannforebyggende avdeling ved Bergen brannvesen.
Janicke Larsen, avdelingsleder i brannforebyggende avdeling ved Bergen brannvesen.

FRIC arrangerer webinar om brannen på Lone

Alle som ønsker å lære mer om Lone-brannen er velkommen til webinar torsdag 21. oktober. I regi av FRIC vil Bergen brannvesen fortelle om sine funn i etatens evaluering så langt.

Publisert Sist oppdatert

21 oktober 2021 kl. 11 vil FRIC holde et webinar om brannen på Lone. Den kraftige brannen i det kommunale leilighetsbygget gjorde at bygget brant ned i rekordfart natt til 7. august i år. Det 4-etasjers bygget var allerede overtent da brannvesenet kom frem.

De 20 kommunale leilighetene ble alle totalskadd i brannen, men heldigvis gikk ingen liv tapt. Men hvordan kunne dette skje i et såpass nytt bygg?

Det er Bergen brannvesen som skal presentere sine funn fra studier gjort i etterkant av brannen. Foredragsholder er Janicke Larsen, som er avdelingsleder i brannforebyggende avdeling ved Bergen brannvesen.

- Vi er veldig glade for at Bergen brannvesen stiller opp og vil presentere sine funn på dette FRIC-webinaret, sier prosjektleder Edvard Aamodt til Brennaktuelt.

- Akkurat nå jobber vi også med en evaluering av brannen på Lone, som en del av FRIC prosjekt 1-2 Læring fra branner i Norge. FRIC kommer til å dra god nytte av brannvesenets evaluering som en del av dette arbeidet, og rapporten fra arbeidet i FRIC vil være klar senere i år, sier han.

Webinaret er gratis og åpent for alle som ønsker å delta.

Temaet er knyttet til FRIC prosjekt 1-2 Læring fra branner i Norge.

FRIC sier det vil bli gjort opptak av webinaret, som i etterkant vil legges ut på fric.no.

Her finner du mer informasjon og kan registrere deg: https://rise.zoom.us/webinar/register/WN_U_d4PbMwR4yCrIOFbgV75Q

Powered by Labrador CMS