Janicke Larsen blir ny brannsjef i Bergen.
Janicke Larsen blir ny brannsjef i Bergen.

Janicke Larsen blir ny brannsjef i Bergen kommune

Janicke Larsen (50) blir brannsjef i Bergen. Hun kommer fra stillingen som avdelingsleder i forebyggende avdeling i Bergen brannvesen.

Publisert

- Janicke Larsen har avlet ledererfaring fra komplekse organisasjoner, og har innsikt og erfaring fra brannvesenets virksomhetsområder.

- Jeg ser frem til at Janicke Larsen overtar stafettpinnen etter Leif Linde, og gleder meg til samarbeidet videre, sier kommunaldirektør ved Byrådsleders avdeling i Bergen kommune, Trine Samuelsberg.

Larsen kommer fra stillingen som avdelingsleder i forebyggende avdeling i Bergen brannvesen. Hun er også sensor ved Norges Brannskole og førsteamanuensis ved Universitetet i Bergen, Senter ved krisepsykologi.

- Først og fremst er jeg stolt over den tilliten som er vist meg, og svært ydmyk ovenfor den store oppgaven og det store ansvaret som ligger foran meg, sier Janicke Larsen.

- Jeg er glad i Bergen brannvesen og gleder meg til å videreutvikle organisasjonen sammen med alle våre fantastiske medarbeidere og alle gode samarbeidspartnere, sier den påtroppende brannsjefen.

Larsen starter i jobben den 8. august i år.

Powered by Labrador CMS