BFO-dagene er godt i gang

BFO-dagene fra 14. - 16. september 2021 holder koken på Quality Airport Hotel på Gardermoen. Det var god stemning og mye lærdom å ta med seg første dag. Det er fortsatt mulig å melde seg på dag 2 og 3, for de som ! ønsker å delta.

Publisert

Noen av godbitene du kan få med deg de siste to dagene er blant annet Lars Erik Sorthe, som er Fire Specialist, DBI – Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut, som skal snakke om

"Godkjenning av fagpersoner/firma – slik gjør vi det i Danmark."

Videre skal Sigrid Kartveit, sivilingeniør/senior brannrådgiver, Kartveit & Heggøy Brannsikkerhet AS fortelle om Sett fra Eiersiden – Hva eiers rolle og ansvar er – sett fra eiersiden. "Brannrådgiverens ansvar– Leietakers ansvar– Media sin påvirkning."

Bærekraft er fremtiden, og hvilken rolle spiller Petroleumstilsynet for reduksjon av brannrisiko i olje- og gassindustrien– Brannene ved Hammerfest LNG og Tjeldbergodden – hva kan man lære? av Eivind Sande, sjefingeniør, Petroleumstilsynet.

Hugo Haug, Oslobygg KF og leder BFO skal fortelle om Historien om Brannkommisjonen .

Torsdag kan du få vite mer om "Hvordan sikrer vi at de overordnete kravene fra brannrådgiver blir overført korrekt til byggeplass via produksjonsunderlag?" her er det Frank Gustavson, fagsjef brann, HENT AS som tar deg med gjennom temaet.

Det hete temaet "Royalimpregnering og ferdigattest – hva skal til av prosess og dokumentasjon?", presenteres av Heidi Finstad, administrerende direktør i Treindustrien

Videre hvordan er kvaliteten i utførelsesfasen på branntiltak/passiv brannsikring?, spør Christian Fylkesnes, fagsjef brann i HENT AS.

Lær også mer om

Hva når dokumentasjonen på branntetting ikke strekker til; hvem gjør hva? – Hvem har myndighet til å «synse» ?– Vurdering basert på testing – hva er god nok dokumentasjon– Hvordan skal og bør rekkefølgen være? – Når vil utførende kunne si at den har «kvalitetssikret produksjonsunderlag»? – Viktigst av alt hvem har ansvaret til slutt?, spør Håkon Winterseth, Fagsjef, Firesafe AS

Et annet tema er overtakelsesforretning, garantitid m.m. opp mot FDVU leveranse og opplæring. Dette temaet skal Øyvind Høin som er juridisk rådgiver i Oslobygg KF snakke om.

Velkommen til nye deltagere!

Oversikt over hele programmet finner du her:

https://qualitynorway.no/kurs/bfo-dagene-2021/

Kontakt kundeservice@qualitynorway.no, om du ønsker å få med deg resten av seminaret.

Powered by Labrador CMS