Du er bare ett klikk unna porten til en tryggere hverdag

Har du og din bedrift tenkt gjennom hva som kan skje, hvilke konsekvenser det kan få og hvordan nettopp din virksomhet vil håndtere situasjonen før, under og etter en brannrelatert hendelse?

Publisert

De fleste av oss ønsker en god og trygg hverdag, hjemme som ute, og brannsikkerhet er ikke noe unntak. Energi til oppvarming, lys, matlaging, varmtvann og elektriske apparater tar de fleste for gitt, uten å tenke noe på at dette er forbundet med særlig fare. Bar ild til kos og nytte, likeså. Sjansen er kanskje ikke så stor, men «den røde hane» kan ramme deg.

Da bør du være forberedt. Føre-var-prinsippet skal sørge for at er du er bedre rustet for å takle brannfaren.

Vurdere risiko og sårbarhet i din virksomhet

Tenk igjennom hva som kan skje, hvilke konsekvenser det kan få og hvordan nettopp din virksomhet vil håndtere situasjonen før, under og etter en hendelse. De fleste vil ha nytte av litt drahjelp utenfra til både kartlegging, planlegging og gjennomføring, enten det gjelder å få oversikt eller dekke et konkret behov eller en mangel. Kanskje har du hatt brann- eller el-tilsyn, skal bygge om eller endre bruken? Kanskje er du i dialog med ditt forsikringsselskap om bedre betingelser? Håndbok for byggeiere https://www.bfobrann.no/handbok er et prosessbasert oppslagsverk, og er gratis på nett.

Slik kan du få løst dine utfordringer

Brannfaglig Fellesorganisasjon har som målsetting og slagord «Bedre brannvern for liv, miljø og verdier», og våre medlemsbedrifter leverer tjenester og produkter innenfor kategoriene eiendomsforvaltning, rådgivning, forskning, utdanning/opplæring, bygningsteknisk brannvern, brannalarm, manuelt og automatisk slokkeutstyr, talevarsling, ledesystemer og nødbelysning.

Med andre ord trenger du bare et klikk her https://www.bfobrann.no/medlemskap/for-medlemmer for en oversikt, og en lenke til hvem som kan hjelpe deg. Mange av oss har allerede en god del av det vi trenger, så det er ofte ikke så mye som skal til for å komme helt i mål.

Check!
Check!
Powered by Labrador CMS