Slokkekonferansen i full gang

Nå er årets Slokkekonferanse i regi av Brannfaglig fellesorganisasjon i gang på Quality Hotel Maritim i Haugesund. Alle konferansedeltagere er innsjekket og utstillerne er på plass. Styreleder Hugo Haug i BFO har hilst deltagerne hjertelig velkommen, og det er duket for en dag med spennende foredragsholdere og fullskala branntester i praksis.

Publisert

I dag har bransjen endelig møttes på Slokkekonferansen som nå er i gang i Haugesund.

Her er eiere/byggherrer, driftspersonell, brannrådgivere, VVS-konsulenter, elektrorådgivere, entreprenører, representanter fra byggesak/tilsyn, ansatte i brannvesenet, leverandører, deltagere fra forsikring og ikke minst myndigheter, representert blant deltagerne. I tillegg er det mange spennende aktører fra bransjen som presenterer seg på ulike stands.

Deltagerne på årets konferanse får i dag oppleve både teoretisk og praktiske fullskala tester, i tillegg til at mange interessante foredragsholdere er i gang med å gi deltagerne et godt faglig påfyll.

Du møter blant andre; Paul Halle Zahl Pedersen, Divisjonssjef sikkerhet og transport i RISE, Carsten S. Due, Rådgiver branndeteksjon, standardisering, normer og regler, CSD Rådgivning, Mona Nerli som er fagansvarlig brann og prosjektkoordinator i Asker kommune og Jonas Davidsson, Senior brannrådgiver i Multiconsult, og mange flere.

I fyr og flamme

Senere i dag blir det spennende brann- og slokkedemonstrasjoner hos ResQ sikkerhetssenter og Hall of Flame.

Det vil bli utført fullskalatest av ulike automatiske slokkesystemer, og demonstrasjonene vil bestå av følgende tema:

  • Fullt utviklet rombrann – Hva kan skje om en brann får utvikle seg?
  • Aerosol – Demonstrasjon av deteksjonsanlegg
  • Gass-slokkeanlegg – (IG541)
  • Novec 1230
  • Boligsprinkler
  • Vanntåke
  • Punktslokking –
  • Bruk av tensider (tilsetninger) i vann

Det er ingen hemmelighet at store eiendomsaktører lenge har ønsket seg en slik konferanse for å øke kompetansen på mulighetene og begrensningene som finnes ved ulike brannslokkingsanlegg. Og nå er den i gang!

Powered by Labrador CMS