Styreleder i BFO, Hugo Haug.

Brannsikkerhetskonferansen 2023 - om branner, bygg og rikets tilstand

Det har vel sjeldent vært så hett i konferansesalen på Clarion Hotel The Edge i Tromsø som i dag. Hugo Haug, som er styreleder i Brannfaglig Fellesorganisasjon har sparket i gang årets Brannsikkerhetskonferanse 2023, i en fullsatt sal med ivrige fagfolk fra brannmiljøet.

Publisert Sist oppdatert

Over 80 deltagere har satt kursen mot byen som bærer flere navn som "Nordens Paris», «Ishavsbyen», «Porten til Ishavet» og «Arktisk Hovedstad", nemlig Tromsø, får å overvære årets Brannsikkerhetskonferanse 2023, i regi av Brannfaglig Fellesorganisasjon (BFO).

Onsdag og torsdag denne uken kan deltagerne se frem til å delta på en læringsarena som for første gang i "konferansehistorien" har ett helhetlig tema og som spinner en sterk rød tråd gjennom to hele dager.

Dette blir to innholdsrike dager der det fokuseres på erfaringer og gjennomføring av kontroll av utførelse med hensyn på brannsikkerhet og hvilke fordeler det kan ha for byggeprosjektet. Det belyser også hvordan nullvisjonen til myndighetene påvirker byggebransjen, og hvilke læringspunkter og erfaringer som kan hentes fra inntrufne branner.

Et bredt utvalg av bidragsytere fra akademia, næringsliv, myndigheter og politikken står på podiet. Vi kan kaste ut navn som Per-Willy Amundsen, leder for Justiskomiteen ved Justis- og beredskapsdepartementet, Johan Marius Ly fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap, Åge Kausland, Overingeniør brannsikkerhet, Bergen kommune Etat for Bygg og Eiendom, Kristian Fredriksen, Tromsø brann og redning KF og mange flere.

Les mer HER!

Therese Berge fra Cowi og Christer Bjørn, C&M Brannsikring AS, om erfaringer og konsekvens etter kontroll i Troms og Finnmark.
Henning Lystrup, sivilingeniør bygg, Kristiansund kommune forteller om erfaringer og konsekvenser etter tilsyn i Kristiansund kommune.
Arnstein Fedøy, Igneus AS er sterkt engasjert i "rikets tilstand" når det kommer til brannsikring av bygg og ansvarsfordeling ved tilsyn.
Powered by Labrador CMS