Slokkekonferansen 2022

8.juni til 9.juni 2022 på Quality Hotel Maritim

Publisert Sist oppdatert

Slokkekonferansen 2022 går av stabelen 8. og 9. juni 2022 på Quality Hotel Maritim i Haugesund.

Store eiendomsaktører har ønsket seg en konferanse for å øke kompetansen i forhold til forskjellige brannslokkingsanlegg sine muligheter og begrensninger, så nå arrangerer Brannfaglig Fellesorganisasjon dette. BFO ser frem til å endelig kunne møte bransjen fysisk igjen, og har lagt opp Slokkekonferansen 2022 til å være en kombinasjon av faglige presentasjoner med god tid til spørsmål og diskusjon, etter hver presentasjon.

Konferansen vil blant annet gi svar på følgende spørsmål:

  • Hvem foretar valg av slokkesystem og i hvilken grad er eier involvert/delaktig?
    • Brannstrategi/slokkesystem tilpasset bygget eller «copy paste»?
  • Hva betyr valget for fleksibilitet og drift av bygget?
  • Hva er «god nok» dokumentasjon for brannslokkingsanlegg? Noen brannslokkingsanlegg krever deteksjon for å fungere, hvem ivaretar dette?
    • Får eier den nødvendige dokumentasjon fra entreprenører?
  • Utvikling og innovasjon, muligheter og begrensninger
  • Hvordan vil bærekraft påvirke ditt valg?

Vi presenterer både teoretisk og praktiske fullskala tester. Dette vil gi deltakerne en unik innsikt og erfaringer. Konferansen vil bidra til erfaringsoverføring og inspirasjon på tvers av organisasjoner og bransjer.

For mer informasjon og påmelding: HER!

Utstillingsmuligheter:

Det vil være en miniutstilling i forbindelse med konferansen. Her vil selskaper som leverer tjenester eller produkter få anledning til å presentere seg. Prisen for utstilling vil være kr. 4.500,- + mva. For å være utstiller krever det deltakelse på konferansen. Skulle dette være noe for din bedrift ta kontakt med Stene Kristiansen på e-post: stene.kristiansen@qualitynorway.no

Få bedre pris som medlem:

Få bedre pris ved å melde deg inn i Brannfaglig Fellesorganisasjon! Les mer om medlemsfordelene, og meld deg eller din bedrift inn HER.

Ved spørsmål ta kontakt med kundeservice@qualitynorway.no.

Powered by Labrador CMS