Illustrasjon av Fjellandsbyen Hemsedal.
Illustrasjon av Fjellandsbyen Hemsedal.

Politiet finner ikke årsaken til storbrannen i Hemsedal

Politiet har ikke klart å finne årsaken til storbrannen i et leilighetsbygg under oppføring i Hemsedal 30. mars, og de henlegger derfor saken.

Publisert Sist oppdatert

Det var i slutten av mars at det tok fyr i et leilighetsbygg som var under oppføring i Hemsedal. Brannen spredte seg raskt til et annet leilighetskompleks i nærheten. Årsaken til brannen var ukjent, men entreprenøren sa at de ville gjøre alt de kan for å finne årsaken. Nå henlegger politiet saken.

– Undersøkelser på åstedet har ikke ført til en sterk konklusjon om brannårsaken. Derfor legges saken vekk, sier politijurist Ida Follerås til Hallingdølen.

Politiet mener at brannen trolig startet på en balkong i tredje etasje i leilighetsbygget som var under oppføring. Mye tyder på at brannen startet i forbindelse med arbeid som ble utført med vinkelsliper, men politiet er ikke sikre nok til å fastslå at dette var årsaken.

Brannen startet i leilighetsbygget under oppføring og spredte seg til et annet leilighetsbygg. Ingen personer ble skadd, men mange måtte evakueres.

Les tidligere sak i Brennaktuelt om brannen her!

Kilde: NTB

Powered by Labrador CMS