Masterstudent Johanne K. Hestetun.
Masterstudent Johanne K. Hestetun.

Bidra i viktig undersøkelse om brannsikkerhet og bærekraft!

Hvordan forstår og praktiserer bransjen regelverk for eksisterende bygninger med hensyn til bevaring og bærekraft? Dette er spørsmål masterstudent Johanne K. Hestetun ønsker å få svar på gjennom en undersøkelse via Brennaktuelt. Her og nå får du muligheten til å bidra med din kunnskap og erfaring, for å oppnå en dypere forståelse rundt problemstillinger og utfordringer som eksisterer i dag.

Publisert Sist oppdatert

Johanne K. Hestetun studerer Master i brannsikkerhet ved Høgskulen på Vestlandet. I sin masteroppgave tar hun for seg brannsikkerhet, bevaring og bærekraft.

Som en del av oppgaven gjør hun en spørreundersøkelse. Bakgrunnen for spørreundersøkelsen er å kartlegge forståelse og praktisering av regelverk for eksisterende bygninger, med hensyn på bevaring og bærekraft. Nå trenger hun bransjens hjelp for å dykke videre ned i fagfeltet.

Johanne ønsker å finne ut hvordan systemet fungerer i dag og hvilke eksisterende utfordringer bransjen møter. Det være seg tiltak i eksisterende bygg, prosjektering, unntak fra TEK, søknadsprosesser samt det å bevare eksisterende bygg.

- Jeg er interessert i å få en god dekning fra ulike type mennesker med ulik type arbeidsbakgrunn og utdannelse, for å se hvordan regelverk blir forstått og praktiseres i dag, sier Johanne til Brennaktuelt.

Det tar ca. 10 minutter å svare på undersøkelsen, og du svarer anonymt.

Vi håper at du som leser av Brennaktuelt vil være med å bidra med dine tanker og erfaringer i denne korte spørreundersøkelsen.

Trykk her for å svare på undersøkelsen:

https://www.survey-xact.no/LinkCollector?key=RVMVEKFXL5C1


Powered by Labrador CMS