Fra venstre Ove Larsen og Helge Bauge.
Fra venstre Ove Larsen og Helge Bauge.

Firesafe Thermax kjøper Fønix Brannsikring

Firesafe Thermax styrker seg i Sunnhordaland og Haugalandet ved kjøpet av Fønix Brannsikring. Oppkjøpet gir Fønix Brannsikring mange fordeler ved å komme inn i et større selskap og de ser frem til å kunne tilby kundene flere tjenester enn tidligere.

Publisert

Firesafe Thermax på Klepp utenfor Sandnes styrker sin posisjon i Sunnhordaland og Haugalandet.

- Med kjøpet av Fønix Brannsikring blir vi markedsleder i denne regionen, og det eneste firmaet i regionen som kan tilby alle typer tjenester innen brannsikring, sier daglig leder Ove Larsen i Firesafe Thermax i en pressemelding i dag.

Fønix Brannsikring ble etablert i 2011 og er en ledende aktør innen passiv brannsikring i Sunnhordaland og Haugalandet.

Bedriften har hatt en sterk vekst og omsatte for 6,2 millioner kroner i 2021 og har seks ansatte. Fønix Brannsikring holder til i Haugesund. Firesafe Thermax har i dag avdeling i Stavanger som utfører passiv brannsikring og fugetting.

Fønix Brannsikring eies i dag av Helge Bauge og Ian Dobson som startet bedriften i 2011.

- Vi er glade for å få Firesafe Thermax inn som eier av bedriften. Vi ser mange fordeler av å komme inn i et større selskap og kunne tilby våre kunder flere tjenester, sier de.

- Sammen skal vi utvikle virksomheten videre, og vi er veldig glade for denne løsningen, sier Bauge.

Helge Bauge fortsetter som leder for det som nå blir Firesafe Thermax sin avdeling i Haugesund.

– Det er stor aktivitet i regionen og vi ser mange muligheter framover, sier han.

Om Firesafe Thermax:

Firesafe Thermax AS er et datterselskap av Firesafe og en ledende aktør innen passiv brannsikring og fuging i Sør-Rogaland og holder til på Klepp utenfor Sandnes. Bedriften har 40 ansatte og en omsetning på kr 38,5 mnok og har vært eiet av Kjell Haugland og Ove Larsen fra 1999.

Om Firesafe:

Firesafe AS er ledende innen brannsikring i Norden med en omsetning på ca 1,0 mrd kr og har 800 ansatte og 28 kontorer i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Selskapet ble etablert i 1981. Hovedkontoret er på Lørenskog utenfor Oslo. De siste årene har bedriften vokst betydelig både gjennom oppkjøp og organisk vekst.

Powered by Labrador CMS