Bli med på en virituell konferanse om fasadebrann

25. mars, kan du bli med på en spennende virituell konferanse med Direktør Birgitte Messerschmidt, Director of Applied Research i The National Fire Protection Association (NFPA). "Fasade branner - en sak for global datainnsamling" ser på ulike perspektiver ved fasadebrann verden over.

Publisert

25. mars vil Birgitte Messerschmidt, Director of Applied Research i The National Fire Protection Association (NFPA) i England, føre en virituell konferanse om temaet: "Fasadebrann - en sak for global datainnsamling."

Fasadebrann skjer over alt rundt i verden, til tross for den store utviklingen på området de siste årene. Spørsmålet er hvordan fasader testes og reguleres i disse byggesystemene.

Til tross for det betydelige antallet branner det siste tiåret blir ikke data fra disse hendelsene benyttet på en konsekvent måte. Målet må være å forbedre testmetoder og/eller forskrifter.

Seminaret "Fasadebrann - en sak for global datainnsamling" ser på hvordan datainnsamling fra fasadebranner kan forbedre vår forståelse av feil, samt hva som gjør enkelte prosjekter til en suksess. Birgitte Messerscmidt vil vise til både vellykkede og mislykkede tester, og se på svakhetene i disse systemene på en systematisk måte.

Seminaret er åpent for alle som jobber i brannfaget, branningeniører og andre som er interessert i faget.

Early Bird registrering avsluttes denne fredagen.

Meld deg på her: https://bit.ly/3u4lIWK

#SFPEEuro210 #FacadeFires1

Powered by Labrador CMS