Slik brannsikrer du byggebransjen

Er du nysgjerrig på hvordan bygg- og anleggsbransjen kan bli bedre på brannsikkerhet, får du nå muligheten til å lære mer om dette - både som arkitekt, branningeniør og entreprenør. Å lære å brannsikre byggebransjen med Symetri og Bimfire Tools kan være et fint sted å starte.

Publisert

Bli med på BIM-timen torsdag 18. mars kl. 10. Å lære å brannsikre byggebransjen med Bimfire Tools er det som står på agendaen. BIM-timen blir ledet av eksperter fra Briab, Bimfire Software, Rambøll og Symetri.

Her vil du få vite hvorfor og hvordan du omstiller til digital prosjektering og hva det kan bety for deg som branningeniør, og hva det betyr for ditt byggeprosjekt.

Det er også mulighet for å registrere seg for en ukentlig demo, eller se gamle webinarer på forespørsel. Så hvis du er nysgjerrig på hvordan du kan bli bedre på BIM som branningeniør, entreprenør eller brannsikkerhetsdesigner, kan dette webinaret være et fint sted å starte.

Hva er BIM?

Kort fortalt er BIM det man kaller digitale modeller av et bygg, og er ment som kjernen i en samarbeidsmodell mellom de ulike aktørene innen byggfaget. Dette kan være et samarbeid mellom byggherre, entreprenør, elektriker, rørlegger, vedlikehold og offentlige myndigheter.

Samarbeidet bør foregå fra selve byggestart og videre gjennom bygningens levetid, inkludert riving og gjenvinning av materialer. Bruk av BIM i prosjekter fører til bedre kommunikasjon, større effektivitet som igjen gir redusert risiko.

For at et BIM-samarbeid skal være effektivt, er det viktig å kunne dele informasjon med alle involverte i et byggeprosjekt.

Hva er Bimfire Tools?

Bimfire Tools er en Revit-plugin for brannsikringsprosjektering. Gjennom å la brannsikringsdata integreres direkte i BIM-prosessen skapes en digital arbeidsflyt og du får en sammenhengende kjede med informasjon. På denne måten kan du sikre at du har riktig informasjon gjennom alle ledd. Det beste av alt: all brannsikringsdata blir tilgjengelig for framtidens forvaltning.

Bimfire Software jobber for at du skal ha riktig brannsikringsdata på riktig tidspunkt. Målet er å bidra til digitalisering av brannsikringssektoren. Å bygge for fremtiden bør innebære at brannsikring behandles på samme måte. Vi må gå igjennom hvordan vi jobber med dette i dag - og hvordan vi ønsker at det skal se ut i morgen.

Agenda:

  • Hvorfor er digitalisering av brannsikring så aktuelt
  • Hvordan komme i gang med brannsikring i BIM
  • Kundeerfaring med digital brannsikring
  • Demonstrasjon av Bimfire Tools

Fordelene du oppnår ved å delta på BIM-timen:

  • Lær deg tips og triks
  • Det er gratis og noe alle har tid til
  • Du stiller spørsmål og vi svarer deg online

BIM-timen som går av stabelen 18. mars kl. 10, gjennomføres av Paal Edgar Haave (Symetri), Niklas Strannefors (Bimfire Software), Erik Nyström-Ångmann (Rambøll) og Matilda Weyler (Briab).

Meld deg på her:

https://www.bimfiretools.com/learning-support/bimfire-tools-webinars/

Powered by Labrador CMS