Detec

VIDEO- OG BRANNOVERVÅKNINGS-SYSTEMER

Publisert Sist oppdatert

Dette er Detec:

  • Norsk Leverandør av Video- og brann-overvåkningssystemer.
  • Detec er en verdensledende leverandør av smarte videosentriske IoT-tjenester.
  • Detec har utviklet programvare for videoovervåking siden tidlig på 1990-tallet og har vært en ledende aktør innen videoanalyse. Har hatt stor suksess med brannsystemet «Detec Next Fire».
  • Ved hjelp av nyeste teknologier og innovasjoner tilbyr Detec avanserte sikkerhetsløsninger for videoovervåking og intelligente videoanalyser.
  • Detec utvider rekkevidden til smarte IoT-byer, datasyn og videoanalyser for sikkerhets- og branndeteksjon.
  • Detec betjener også bedriftsinstitusjoner og føderale institusjoner og tilbyr sikkerhetstjenester til flyplasser, skoler og lokalsamfunn.
  • Våre løsninger er resultatet av en lang historie i video- og overvåkingsbransjen.
  • Detec ble etablert i 1981 og har eksistert siden bransjens morgen. Siden den gang har Detec utviklet seg til å bli en ledende aktør innenfor videoovervkning.
  • I dag leverer vi videoovervåkningssystem til Norge, Svergie, Finland og Afrika.

Detec sin unike programvare ‘Detec Next Fire’ er uten tvil det mest solgte systemet i Norge hvor Radiometrisk Termiske Kameraer benyttes som sensorer.

Systemet kan dekke store områder og gir veldig tidlig varsel om potensielle branner til brannvesen / kontrollsenter, - ofte 110-mottak.

Det er lave investeringskostnader for et brannsikkerhetstiltak som dekker mange mennesker og beskytter verdifulle ressurser og for eksempel arkitektonisk kulturarv.

Kan også benyttes til andre områder innendørs hvor det ofte er vanskelig å brannsikre med tradisjonelle brannvarslingssystemer, som for eksempel renovasjonsanlegg og installasjoner i fabrikker.

Systemet kan integreres i andre tekniske systemer, for eksempel nødanropssystemer og vannkanoner som stiller seg automatisk inn og spyler akkurat der brannen akkurat har begynt.

Detec AS kan levere helt komplette systemer og gir også konkrete råd om hva som er best valg av komponenter og hvor de bør plasseres/monteres. Selger kun gjennom forhandlere, men gir også råd og tilbud med veiledende priser til sluttkunder. Dette gjøres som oftest fordi kunde ønsker å søke Riksantikvaren om midler, og trenger da et pris-estimat.

Bare ta kontakt med oss, gjerne direkte med vår fagekspert, John Ekrem john.ekrem@detec.no 992 86 585

Brosjyrer:

Brosjyre Detec Next Fire (NO)

Brosjyre Detec Next Fire for Renovasjonsanlegg (NO)

Borsjyre Detec Next Fire for Bydelsovervåkning (NO)

Les mer om Detec Next Fire her:

https://detec.no/nb/collections/detec-next-fire

www.detec.no

www.detec.no/nb (norsk)

post@detec.no

Powered by Labrador CMS