96 % syns Brennaktuelt.no er et viktig fagmagasin.
96 % syns Brennaktuelt.no er et viktig fagmagasin.

Tusen takk for fantastiske tilbakemeldinger på leserundersøkelsen vår!

100 % av dere som har svart på undersøkelsen via e-post dere fikk fra oss - og det godt over 200 personer - sier at dere syns at Brennaktuelt.no er et viktig fagmagasin. I tillegg har vi en alternativ rapport fra dere som gikk inn direkte via nettsiden, og der svarer 92 % av dere at Brennaktuelt.no er viktig. Kun 1 % sier det er uviktig. Vi er veldig glade for å høre at så mange som 96 % av dere syns at vi har en viktig funksjon. Undersøkelsen viser også at vi har truffet godt når det gjelder temaer som dere er interessert i å lese om.

Publisert Sist oppdatert

Stoff om forskning, utdanning, lover og regler er det som scorer høyest når det gjelder det dere vil lese om. I tillegg står forebyggende brannvern, aktuelle branner som har vært og informasjon om nye produkter og tjenester høyt på lista over stoff dere vil ha.

Noen av dere ønsker også saker som går litt grundigere ned i materien enn det vi innimellom har gjort. Dere skriver at de sakene vi har gått mer i dybden på har vært veldig bra, og at dere har forståelse for at det er ressurskrevende.

Målet vårt er å få nok ressurser til å kunne ta for oss flere saker mer grundig enn hva vi har kapasitet til i dag. Hittil har vi prioritert å ha daglige oppdateringer for å skape liv og dynamikk på siden, for det ser vi trekker svært mange lesere. Mye av jobben det første året har vært å gjøre oss kjent i miljøet, og skape interesse for Brennaktuelt.no. Men på sikt er målet daglig å fylle siden med godt stoff i alle «former og formater». Så fortsett å følge med på oss.

Nok en gang tusen takk for at dere har tatt så godt imot oss. Å starte opp noe helt nytt er jo en «skrekkblandet fryd». Men disse tilbakemeldingene inspirerer virkelig til å stå på videre.

Og så må dere ikke nøle med å sende oss tips om ting vi kan skrive om. Vi er interessert i både «smått og stort» av det som skjer i bransjen. Noen av de som har svart på undersøkelsen ønsker også debattinnlegg og kronikker fra fageksperter i miljøet. Så har du noe du vil formidle, så ta kontakt. Send e-post enten til meg direkte på synnove.haram@brennaktuelt.no eller redaksjonen@brennaktuelt.no

Powered by Labrador CMS