Fire av de seks som jobber i Jorima Brandskydd AB: Fra høyre: Henrik Karlsson, Christoffer Stadling, Per Sjölin og Jori Sjölin.
Fire av de seks som jobber i Jorima Brandskydd AB: Fra høyre: Henrik Karlsson, Christoffer Stadling, Per Sjölin og Jori Sjölin.

Firesafe fortsetter å vokse i Sverige

Firesafe Sverige AB har overtatt Jorima Brandskydd AB i Sundsvall, og styrker dermed sin virksomhet i Norrland.

Publisert Sist oppdatert

Firesafe er allerede etablert med en avdeling innen brannsikkerhet i Sundsvall. I tillegg har selskapet også ansatte litt lenger nord - i Luleå, og i Borlänge som ligger sentralt i Sør-Sverige. Med overtakelsen av Jorima Brandskydd AB styrker Firesafe staben med seks ansatte i Sundsvall.

Selskapet utfører i hovedsak branntetting, brannbeskyttelse av stålkonstruksjoner og fuging. Jan Jori Sjølin blir leder for Firesafe sin virksomhet i Norrland.

Komplett leverandør

- Med overtagelsen av Jorima Brandskydd AB blir vi en mer komplett leverandør av brannsikkerhetstjenester i Norrland. Vi ser på Norrland som et veldig interessant marked, og kommer til å satse mer i denne regionen fremover, sier Morten Ameln som er administrerende direktør i Firesafe-konsernet i en pressemelding.

Daglig leder i Jorima Brandskydd, Jan Jori Sjølin, sier at han har hatt et samarbeid med Firesafe i flere år, og ser frem til å bli en større del av selskapet.

- Jeg ser mange synergier mellom Jorima og Firesafe, og vi får nå ressurser til å ta på oss større oppdrag, sier han.

Satser i Sverige

Firesafe er Nordens ledende foretak innen brannsikring med til sammen over 700 ansatte. Firesafe satset for alvor i Sverige i 2017 da selskapet kjøpte opp Kidde Sweden. Til sammen har Firesafe nå omkring 200 ansatte i Sverige, og avdelinger i Gøteborg, Lund, Ørebro, Norrköping, Sundsvall og Stockholm.

Powered by Labrador CMS