Administrerende direktør i Omsorgsbygg Lars Henrik Bøhler.
Administrerende direktør i Omsorgsbygg Lars Henrik Bøhler.

Omsorgsbygg har signert rammeavtaler for rådgivende tjenester

Omsorgsbygg Oslo KF har valgt ut syv leverandører som de har inngått parallelle rammeavtaler med når det gjelder rådgivende ingeniørtjenester, prosjekteringsgruppeledelse og tilgrensende oppgaver for de neste fire årene.

Publisert

De syv om er valgt ut er Asplan Viak AS, AFRY AS, Multiconsult Norge AS, Norconsult AS, Rambøll Norge AS, Verkís HF og WSP Norge AS. Avtalene har en varighet på fire år.

- Vi er fornøyde med å få alle disse tjenestene via rammeavtale. Det gjør virksomheten vår enda bedre rigget for de oppgavene som ligger foran oss, sier administrerende direktør i Omsorgsbygg, Lars Henrik Bøhler i en pressemelding.

De syv skal levere tjenester innenfor fagområdene prosjekteringsgruppeleder (PGL), rådgivende ingeniør byggeteknikk, VVS- og klimateknikk, elektroteknikk, brannsikkerhet, geoteknikk og ingeniørgeologi, vann og avløpsteknikk, akustikk, miljø, energi og bygningsfysikk, vei og trafikk, samferdsel, samt ITB-koordinator, BIM-koordinator, koordinator for prosjektering, DAK-operatør og sekretær/dokumenthåndtering.

Også søsterforetaket Boligbygg tilslutter seg avtalen, og kan benytte dem fra 21.6.2021.

Oslobygg

Det er besluttet at Omsorgsbygg, Undervisningsbygg, Kultur- og Idrettsbygg, samt utbyggingsdelen av Boligbygg skal slåes sammen til Oslobygg, og når dette er gjennomført kan avtalene med de syv rådgivingsvirksomhetene overføres til det nye foretaket.

Ta debatten på sosiale medier:

Powered by Labrador CMS