Steffan Larsen og Vibeche Tveit.
Steffan Larsen og Vibeche Tveit.

Firesafe styrker laget for videre vekst

Firesafe har ansatt to nye medarbeidere for å styrke organisasjonen for videre vekst i årene som kommer. Vibeche Tveit er ny HR-direktør og Steffan Larsen er ny direktør for entreprenørvirksomheten i Norge.

Publisert Sist oppdatert

Firesafe har brannsikret Norge i 40 år. I 2020 vil selskapet omsette for om lag en milliard kroner. Selskapet har kontorer i alle de største norske byene, og datterselskaper i Sverige, Danmark og Finland - og er dermed ledende på markedet innen brannsikring av nybygg og eksisterende bygg. Selskapet tar oppdrag innen bygningsmessig brannsikring, brannsikring av tunneler, brannsikring offshore, brannteknisk rådgivning, brannalarmtjenester, kontroll og service og salg av spesialprodukter innen brann.

- For å oppnå fortsatt vekst mot 2025 må vi stadig bygge en sterkere organisasjon. Vi har i dag et unikt konsept og en unik totalkompetanse innen brannsikring, bygd opp gjennom 40 år. Jeg er veldig glad for å få med meg Vibeche Tveit og Steffan Larsen. De bringer begge med seg erfaring og kompetanse som vil bidra til å nå målet vårt, sier Morten Ameln i en pressemelding.

Vibeche Tveit har over 20 års erfaring med organisasjons-, personal- og ledelsesfaglige oppgaver. Hun kommer fra stillingen som HR/HMS-manager i Univern/Swedol/Tools, og har utdannelse innen strategi, ledelse og arbeidsrett fra BI. Hun får ansvaret for HR/HMS og KS-arbeidet i Firesafe.

- Med sin solide faglige bakgrunn og brede erfaring fra organisasjoner med avdelinger over hele landet ser vi at Vibeche vil kunne tilføre kompetanse for å utvikle Firesafe videre, sier Morten Ameln.

Steffan Larsen er ansatt som ny direktør for entreprenørvirksomheten i Norge, og får et overordnet ansvar for alle Firesafe sine entreprenøravdelinger i Norge. Larsen kommer fra stillingen som Head of Services i DormaKaba Norge hvor han vært siden 2018. Han ledet Eltels nasjonale fibersatsing fra 2016, og har også bygget opp virksomheter og gjennomført snuoperasjoner i flere av sine tidligere stillinger.

- Steffan har et sterkt salgsfokus og skal bidra til at entreprenørvirksomheten, som er det største forretningsområdet i Firesafe, styrkes for ytterligere vekst. Vi ser at kundene ønsker én samarbeidspartner å forholde seg til når det kommer til brannsikring, og vi utvikler stadig vårt totalkonsept videre. Hver dag jobber vi for at kundene våre skal få sikre bygg og en enklere hverdag der de kan ha fokus på sin kjernevirksomhet, sier Morten Ameln i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS