Polyseam har fått ny sjef.
Polyseam har fått ny sjef.

Jørn Davidsen er ny adm.dir. i Polyseam

1. september begynte Jørn Davidsen som ny administrerende direktør i Polyseam AS. Davidsen har lang erfaring fra byggebransjen, og har de siste 20 årene jobbet med fuktsikring av bygninger og konstruksjoner.

Publisert

Polyseam er en norskeid produsent av profesjonelle tetningsmidler, lim, fyllstoffer og passive brannbeskyttelsesprodukter til de fleste underlag og applikasjoner. Polyseam produserer blant annet varemerkene Protecta og Graft i egen fabrikk i Huddersfield i Storbritannia. I tillegg til å levere produkter til passiv brannsikring i Norge, eksporterer Polyseam sine produkter til 60 land.

Jørn Davidsen kommer fra stillingen som salgs- og markedsdirektør hos kjøkkenprodusenten Huseby. Tidligere har han vært daglig leder med utvikling og oppbygging av våtromsbedriften Litex AS, og har også hatt ulike lederstillinger i Icopal AS og BMI Group.

- Etter å ha jobbet med produkter til fuktsikring av de ulike bygningsdeler i mange år, er det en meningsfylt og kanskje enda viktigere utfordring å få delta i det viktige arbeidet med brannsikring av bygg og eiendommer. Det viktigste arbeidet innen brannsikring foregår lenge før en eventuell brann oppstår, og kvaliteten på dette avgjør omfang og konsekvenser av en brann. Jeg har også troen på Polyseam som daglig beviser høy miljøbevissthet og kompromissløs holdning til produktkvalitet og dokumentasjon, sier Jørn Davidsen i en pressemelding.

Også styret i Polyseam er fornøyde med å få Jørn Davidsen med på laget.

- Det Jørn har fått til i tidligere stillinger er imponerende, spesielt det å bygge opp Litex fra starten av og til ett til en tilnærmet generisk merkevare i Norge. Gjennom karrieren har Jørn bevist at han skaper gode resultater, med fokus på kundene og det kommersielle, samt gode lederegenskaper, sier Kjetil Bogstad som er styreleder i Polyseam i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS