Brennaktuelt.no fyller år: Hva syns du om oss?

Brennaktuelt.no er Norges eneste digitale nyhetsavis for brannmiljøet her til lands. Nå er det like før vi har vært i sving et helt år. Godt over 50.000 har vært innom oss, og 1000 av dere har meldt dere på nyhetsbrevet vårt. Og det øker. Det er flere besøk per uke nå enn for et halvt år siden. Nesten 2500 er innom hver uke. Nå har vi lyst til å høre hvem dere er og hva dere syns om oss. Dette vil gjøre det lettere å lage en enda mer interessant nettavis for dere. Så klikk deg inn på undersøkelsen vår via lenken litt lenger ned i teksten.

Publisert Sist oppdatert

Tusen takk for alle fine tilbakemeldinger og den positive responsen vi har fått i løpet av året. Mottakelsen har vært overveldende god. Det var jo utfordrende å kaste seg ut i det «store og uoversiktlige internettet» i fjor høst, og prøve å nå frem til alle dere som er interessert i brannforebygging. Vi er jo foreløpig en liten redaksjon, så ressursene til hva vi klarer å få til er begrenset. Men vi har levert nesten 450 saker i løpet av den tiden vi har vært i drift.

Året har gått veldig fort, og det har både vært givende, spennende og frustrerende. Som alle dere andre ble vi overrumplet av pandemien. Lite visste vi om hva det innebar og hvordan vi skulle forholde oss til det da hele Norge stengte ned. Det var også akkurat da vi skulle ta sats med annonsesalget vårt. I og med at alt var usikkert og mange hadde det tøft, så valgte vi å ligge veldig lavt i terrenget.

Selv om mye fortsatt er usikkert og vi må leve som vi gjør også langt inn i fremtiden, så kan det tyde på at vår sektor heldigvis ikke er den som er hardest rammet økonomisk. Så vi i Brennaktuelt.no jobber på, produserer stoff og håper at noen av dere vil støtte oss økonomisk fremover.

Også av den grunn er det viktig at dere svarer på spørreundersøkelsen vår. Når vi vet hvem dere som leser Brennaktuelt.no er, så kan vi både lage godt stoff som fenger og skaffe annonsører som har relevans for dere. I tillegg får annonsørene vite at dere har relevans for dem. Målet er jo å utvide driften, slik at vi kan lage enda mer interessant stoff og ha hyppigere oppdateringer enn hva vi klarer i dag.

Brennaktuelt.no er Norges eneste digitale nyhetskanal for brannmiljøet, og Brannfaglig Fellesorganisasjon har lagt ned mye ressurser og krefter i å få dette prosjektet på skinner. Så bruk oss til å «spre ordet» om hva som foregår i brannmiljøet, og bidra til at brannsikkerheten stadig blir bedre på alle områder i samfunnet vårt. Det er det overordnede målet til enhver tid. Vi håper og tror at Brennaktuelt.no er et viktig middel på veien dit. Enda enklere blir det med din hjelp.

På forhånd hjertelig tusen takk for innsatsen!

Link til undersøkelsen:

Powered by Labrador CMS