Dagfinn Kalheim blir DiBKs nye ekspert på brann- og konstruksjonssikkerhet

Det er Dagfinn Kalheim som fikk den ledige jobben på brann- og konstruksjonssikkerhet i Direktoratet for byggkvalitet. Kalheim har bred og allsidig erfaring fra brannfaget, og vil bli en viktig ressurs i utviklingen og formidlingen av regelverket, sier DiBK i en uttalelse.

Publisert Sist oppdatert

- Direktoratet for byggkvalitet har ansatt Dagfinn Kalheim til å jobbe med regelverksutvikling innen brannfeltet. Vi er svært glade for å ha fått Dagfinn med på laget, forhåpentligvis allerede fra 1. desember. Med sin erfaring blir Dagfinn et verdifullt tilskudd i vårt arbeid med å utvikle, digitalisere og formidle regelverket, sier Christine M. Karlsen, avdelingsdirektør i DiBK.

Dagfinn Kalheim var administrerende direktør i Brannvernforeningen i en årrekke. I tillegg har han fartstid som direktør for entreprenøravdelingen i Firesafe AS. Han har dermed erfaring fra mange funksjoner innenfor brannfaget som vil komme godt med når regelverket skal utformes og formidles.

- Jeg er ydmyk i forhold til å ta fatt på denne jobben. Dette er et fagdirektorat med høy kompetanse. Det er spennende å få være med på regelverksutvikling, og det bidrar til å legge grunnlaget for bedre bygg i fremtiden, sier Dagfinn Kalheim.

Powered by Labrador CMS