DiBK på jakt etter ekspert på brann- og konstruksjonssikkerhet

De av dere som brenner for å sette brannfaget på dagsorden når det gjelder byggeregelverket har nå en gylden jobbmulighet. Direktoratet for byggkvalitet søker nemlig etter en sivilingeniør/ingeniør innen brann- og konstruksjonssikkerhet.

Publisert

I stillingsannonsen står det at vedkommende som ansattes skal bidra til å fremme byggkvalitet generelt, og brann- og konstruksjonssikkerhet spesielt. Det er ikke mange årsverk som jobber med dette fagområdet i DiBK i dag, så her blir det store muligheter for å påvirke regelverket.

Arbeidsdagen vil bestå av å utvikle byggteknisk forskrift med tilhørende veiledning, og jobbe med digitalisering av regelverket. Jobben innebærer også tett kontakt med byggenæringen, FoU-miljøet, interesseorganisasjoner og andre myndigheter. Vedkommende skal også bidra med å formidle kunnskap om regelverket, delta i nasjonalt og internasjonalt samarbeid og i standardiseringsarbeid.

Direktoratet er på jakt etter dem som har utdanning på masternivå i ingeniørfag innen bygg, kompetanse om brann- og konstruksjonssikkerhet, solid erfaring fra byggenæringen, og gjerne fra prosjektering eller entreprenørvirksomhet - og også fra prosjektledelse.

For mer informasjon om stillingen:

https://22475600.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4282630043

BFO er på sosiale medier. Link i bildet.
BFO er på sosiale medier. Link i bildet.
Powered by Labrador CMS