Rolf.no

KURS I BRANNVERN OG BEREDSKAP

Publisert Sist oppdatert

Vet du hva du skal gjøre om det brenner? Det gjør vi.

Dette er Rolf:

  • Rolf er en plattform for digital opplæring i brannvern og beredskap.
  • Rolf ble startet av én forretningsmann, én reklamemann, én utvikler og én brannmann med et mål om å tilgjengeliggjøre kunnskap om brannvern og beredskap for alle som trenger det, og gjøre alle brannfolk i Norge overflødige.
  • Norske sykehjem, skoler og andre institusjoner er lovpålagt å ha kurs i brannvern og beredskap, men mange har ikke råd.
  • Rolf utviklet derfor et grunnleggende nettkurs og praktiske øvelser som alle har råd til, nettopp fordi livsviktig kunnskap ikke skal koste skjorta.

Rolf.no er en digital plattform for kurs i brannvern og beredskap – for ansatte, beboere og privatpersoner.

Visste du at?

Alle virksomheter der brann kan medføre tap av mange liv, eller forårsake store skader, er pålagt kurs i brannvern og beredskap.

rolf.no er en plattform for digital opplæring i brannvern og beredskap. Kurset er basert på den viktigste, grunnleggende kunnskapen de ansatte må ha for å kunne bidra raskt og effektivt hvis det begynner å brenne, redde, varsle, slukke og begrense.

Kurset kan gjennomføres på 45 minutter inkl. oppfølgingsspørsmål og gir deltakeren et personlig kursbevis som fungerer som dokumentasjon på gjennomført opplæring iht. Lov og Forskrift. Dessuten gir kurset god kunnskap som kan være avgjørende for et godt resultat ved brann- og røykutvikling.

Kurset er utformet for både privatpersoner og ansatte i bedrifter, institusjoner, sameier og borettslag.

Gå inn på Rolf.no for mer informasjon, eller ta kontakt:

hallo@rolf.no eller +47 955 20 190

Powered by Labrador CMS