Brennaktuelt.no – en egen nettavis kun for brannsikkerhet

Du leser nå den siste nyhetssatsingen fra oss i Brannfaglig Fellesorganisasjon for alle dere som er interessert i nyheter fra brannmiljøet.

Brennaktuelt.no skal bli det ledende nettstedet i Norge som formidler aktuelt stoff som kan bidra til bedre brannvern for liv, miljø og verdier. Dette skal vi gjøre på en lettlest, konstruktiv og objektiv måte. Vi skal både være en inspirator, pådriver og bidragsyter til at samfunnets mål om færre branner og skader blir innfridd.

Brennaktuelt.no skal være inkluderende, informerende, sannferdig, innovativ og utfordrende. Blant annet ved å tørre å stille spørsmål ved «etablerte sannheter».

Hugo Haug, styreleder BFO.
Hugo Haug, styreleder BFO.

Brennaktuelt.no skal skille seg ut ved å kombinere de viktigste nyhetene om og fra brannmiljøet i inn- og utland med aktuelt stoff om forskning og produktutvikling.

Brennaktuelt.no er mindre tabloid, og med renere og enklere design enn det man forbinder med andre nettaviser. Det gjelder ikke minst språk og bildebruk. Med vårt fokus på brannfagene, skal nettavisen også inneholde færre, men bedre produkt- og stillingsannonser myntet direkte på vår målgruppe. I tillegg til nyhetsartiklene har vi nyttige menyvalg for alle.

Brannfaglig Fellesorganisasjon er overbevist om at både lesere og annonsører vil sette pris på en nettavis der bare brannsikkerhet er i fokus.

Vi håper du finner Brennaktuelt.no interessant og oversiktlig, og at du klikker innom igjen eller følger oss fast.

Kontakt oss på redaksjonen@brennaktuelt.no dersom du har ris, ros eller innspill.

GOD LESNING!

Hugo Haug, styreleder i Brannfaglig Fellesorganisasjon

Powered by Labrador CMS