Debattregler:

Velkommen til kommentarfeltet til Brennaktuelt. Du må registrere deg og signere med fullt navn for å delta. Les debattreglene våre her:

Publisert Sist oppdatert

Brennaktuelt.no ønsker å legge til rette for diskusjon, meningsutveksling og debatt hos sine lesere. Det skal være rom for alle i bransjen og de som er opptatt av brann- og sikkerhet.

Innlegg og kommentarer er åpent tilgjengelig for alle nederst i artiklene, men deltagelse med innlegg og kommentarer krever registrering av en profil med fullt navn. Redaksjonen modererer ikke innlegg på forhånd, så vi ber derfor om at alle bidrar til et godt debattklima, gjerne med friske, men saklige innlegg og/eller kommentarer.

Grunnregler:

  • Alle innlegg skal signeres med fullt navn.
  • Trakassering av meddebattanter og personsjikane er ikke tillatt. Her diskuteres sak, og ikke person. Trakassering fører til umiddelbar utvisning.
  • Debattantene er personlig ansvarlig for innholdet i debattinnleggene og privatmeldinger som sendes til andre brukere. Brennaktuelt.no holdes skadesløs for ethvert eventuelt krav fra tredjeperson som følge av debattinnlegg og meldinger.
  • Det er ikke tillatt å skrive, laste opp, linke til eller på annen måte publisere noe som kan medføre straffeansvar, er ærekrenkende, rasistisk, truende, obskønt, pornografisk eller på annen måte er i strid med norsk lov.
  • Norske opphavsrettsregler skal følges.
  • Kommentarfeltet er ikke-kommersielle. Reklame, forsøk på å selge produkter og lignende tillates ikke.
  • Brennakatuelt.no forbeholder seg retten til på et hvilket som helst tidspunkt å redigere eller trekke tilbake innlegg vi mener er i strid med våre grunnregler. Videre forbeholder vi oss retten til, uten forvarsel, å nekte brukere vi mener ikke overholder grunnreglene, adgang til å poste nye innlegg i diskusjonsforumene. Vi forbeholder oss også retten til å fjerne innlegg som ikke holder seg til temaet i den debattgruppen det er postet i.
  • Brennaktuelt tillater ikke innlegg som er trakasserende, bevisst sprer usannheter eller som på annen måte vil oppfattes som upassende.

Vi ønsker alle temarelaterte diskusjoner velkommen, men uavhengig av synspunkt forventes det at alle behandler hverandre med respekt.

Powered by Labrador CMS