Kleven Trading

STARTBATTERIER/LADING

Publisert Sist oppdatert

Dette sier Bussbygg om oss:

"Vi i Bussbygg har et godt samarbeid med Jens Kleven og Primepower, ang. levering av puls-teknologi til våre eksterne batteri-banker, for strømforsyning til bakløftere, dieselvarmere, invertere etc.,

montert på semitrailere, slepvogner og påhengsvogner helt tilbake til 2007.

I 2015 ble det lansert ny puls-teknologi fra Canadus, som vi fortsatt monterer på samtlige batteri-banker, enten det benyttes booster eller nato-kontakt.

Våre batteri-banker består stort sett av 2x12V 115 ah fritids-batterier fra Sønnak, eller 2x12V 230 ah fritids-batterier fra Banner - alltid med canadus.

Lading; enten booster eller Nato kontakt. Nato kontakt blir som regel benyttet på anlegg, der enheten har lite kjøring mellom last og lossing, samt mye bruk av bakløfter. Vi har til dags dato, ikke hatt reklamasjoner på batteri-banker, utstyrt med puls-teknologi."

Jens Kleven Trading leverer batteriløsninger gjennom et Canadus power system. Canadus alt-i-ett-systems batteriløsninger bidrar til å sikre beredskap og stabilitet i alle miljøer. HD-1224 er et system som bidrar til å forbedre og forlenge levetiden til alle typer Bly- og syrebatterier montert i store kjøretøy, AGM og Gel er mer eller mindre standard i dag på start- og forbruksbatterier.

Batteri-systemet sikrer muligheten for å lade gjennom fleksible “energi matter”, som betegnes som “sure-start". Batterilevetiden blir opprettholdt med HD-1224 sin avansert teknikk, som bidrar til 100 prosent lademottagelighet, Du kan øke levetiden på ditt batteri med opptil 7-10 år!

Hele det elektriske systemets ytelse i kjøretøyet blir forbedret med et HD-1224-system. Systemet kan tilpasses i størrelse for å dekke alle slags ulike behov, dette være seg i tyngre kjøretøy, militære kjøretøy, bobiler, busser, kjølecontainere med aggregat osv. Produktet gir deg optimale batterier med en stabil strømforsyning.

Med dagens utvikling innen elektronikk der batterier er en del av verdikjeden, er det av betydning at Canadus HD-1224 får sin plass, dette for at hele verdikjeden skal kunne arbeide optimalt og gi brukeren en trygg strømforsyning.

Canadus Power Systems i USA har utviklet teknikken som er patentert og valgt av Volvo Truck i de globale fabrikkene, for montering i hver og en av tunge lastebiler, det inkluderer også Mack Trucks. Vi har passert 650 000 installasjoner!

Canadus HD-1224 sine egenskaper:

Canadus HD-1224 forhindrer og reverserer et fenomen som oppstår i alle batterier når det lades eller utlades. Dette fenomenet kalles sulfatering. Det er en biprosess som er en konsekvens av hvordan et batteri kan lagre og gi fra seg energi. I praksis vi dette bety at fra første lading av batteriet vil det oppstå en sulfateringsprosess.

Så langt viser erfaringene at Canadus HD-1224 også bidrar med betydelige kutt i blyforurensningen, samt bidrar svært positivt til lavest mulig miljøavtrykk ved at produksjonen av bly reduseres betydelig.

Enhetene kan også monteres i en fritidsbåt, en bobil, en landbruksmaskin, eller annet utstyr der det er et blybatteri som strømkilde. El-kjøretøy er også et av Jens Kleven Trading sitt nye felt og fokus fremover. Dette med bakgrunn i at det er et originalt montert AGM batteri (bly) som startbatteri i hvert enkelt kjøretøy. I alle el-kjøretøy er det et AGM blybatteri som er en betydelig kilde i strømforsyningen, det være seg i ordinære el-biler, og nå også tunge kjøretøy md 24 volt system.

Jens Petter Kleven har i drøye 25 år hatt en rivende utvikling av ulike produktene innen batterier, og har i dag oppnådd en solid posisjonen sammen med Canadus Power Systems i USA.

Les mer om Kleven Trading her: Nødetatene | Jens Kleven.no

jenskleven.no

Powered by Labrador CMS